طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار
به گزارش اخبار مشروح، سالاد مکزیکی یکی از انواع سالادهای رنگارنگ و خوشمزه است که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد. این سالاد ترکیبی از مواد تازه و پرطراوت مانند ذرت، گوجه، کاهو، فلفل دلمه ای و کالباس است که با سس خامه ای ترش لذیذ سرو می شود. علاوه بر طعم دلپذیر، سالاد مکزیکی منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر نیز محسوب می شود.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک ارزان هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
سالاد مکزیکی با کالباس یکی از انواع سالاد های بین المللی است که طرز تهیه بسیار ساده و راحتی دارد. این سالاد بهاری طعم بسیار خوبی دارد و برای مهمانی و مجالس گزینه بسیار خوبی به شمار می رود. در دهه 1980 و اوایل دهه 1990 این سالاد تبدیل به وعده غذایی مورد علاقه بیشتر مردم شد.
مواد لازم برای سالاد مکزیکی و کالری تقریبی هر کدام
ماده | مقدار | کالری (به ازای مقدار ذکر شده) |
---|---|---|
ذرت بخارپز شده | 500 گرم | 340 کالری |
کالباس | 300 گرم | 750 کالری |
کاهو | 1 عدد | 15 کالری |
گوجه گیلاسی | 15 عدد | 20 کالری |
فلفل دلمه ای قرمز و زرد | 1 عدد | 40 کالری |
گشنیز خرد شده | 1/4 پیمانه | 5 کالری |
پیاز | 1 عدد | 40 کالری |
چیپس ترددیلا | 1 بسته (حدود 28 گرم) | 150 کالری |
مجموع کالری: 1360 کالری (تقریبی)
مواد لازم برای تهیه سس
ماده | مقدار | کالری (به ازای مقدار ذکر شده) |
---|---|---|
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری | 420 کالری |
لیموترش | 1 عدد | 15 کالری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری | 160 کالری |
خامه | 1 قاشق غذاخوری | 50 کالری |
نمک | به مقدار لازم | کالری ندارد |
فلفل سیاه | به مقدار لازم | کالری ندارد |
فلفل قرمز | به مقدار لازم | کالری ندارد |
زیره | به مقدار لازم | کالری ندارد |
مجموع کل کالری: 645 کالری (تقریبی)
طرز تهیه سالاد مکزیکی
مرحله اول
فر را با دمای 200 درجه روشن کنید و داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس فلفل دلمه را نصف کنید و روی سینی قرار دهید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و 15 دقیقه بگذارید تا نرم شود. می توانید روی گاز نیز آن را کبابی کنید. در خاتمه فلفل دلمه را پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله دوم
در ادامه ذرت را بخارپز کنید و یا می توانید از کنسرو آماده ذرت استفاده کنید. کاهو را نیز خرد کنید و بعد گوجه گیلاسی را بشویید و از وسط به دو نیم کنید. پیاز قرمز را به صورت مکعبی ریز نمایید.
مرحله سوم
داخل کاسه سرو همه مواد خردشده را بریزید و کالباس را به صورت نگینی یا مکعبی خرد و به آن اضافه نمایید و هم بزنید. چیپس ترددیلا را نیز کمی خرد کنید و برای تزیین کنار بگذارید. در خاتمه گشنیز ساطوری شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
داخل یک کاسه همه مواد گفته شده برای سس را به همراه ادویه و آب 1 عدد لیموترش بریزید و هم بزنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید. بهتر است سالاد را 1 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه سالاد مکزیکی
- می توانید به دلخواه از سیر یا موسیر نیز در تهیه سس این سالاد استفاده نمایید.
- به دلخواه سالاد را تند و تیز تهیه کنید.