طرز تهیه پفیلا خوشمزه
به گزارش اخبار مشروح، طرز تهیه پفیلا برای داشتن یک پفیلا خانگی عالی و ترد دارای نکات ریزی است؛ درست کردن پفیلا در قابلمه و طرز تهیه پفیلا سرکه ای در قابلمه را در این مطلب بخوانید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - آرد ذرت یکی از فراورده های پرمصرف ذرت است که در تهیه انواع شیرینی نظیر کیک اسفنجی با آرد ذرت، شیرینی با آرد ذرت، بیسکویت با آرد ذرت، حلوا با آرد ذرت، فرنی با آرد ذرت کاربرد دارد. اما با دانه ذرت می توان یک میان وعده سالم به نام پفیلا را برای خانواده تهیه کرد؛ طرز تهیه پفیلا خانگی نیز مانند همه خوراکی ها نکاتی دارد که آگاهی از آن نکات به ما کمک می کند بتوانیم محصولی باکیفیت درست کنیم و از خوردن آن لذت ببریم.
در این مطلب آمده است:- طرز تهیه پفیلا
- طرز تهیه پفیلا سرکه ای در قابلمه
طرز تهیه پفیلا
مواد لازم برای درست کردن پفیلا در قابلمه | |
روغن کانولا | 2-3 قاشق غذاخوری |
ذرت | 1/2 فنجان |
نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه پفیلا خانگی
کار را با پوشاندن کف یک قابلمه یا تابه دردار با یک لایه روغن کانولا شروع کنید. سعی کنید از قابلمه یا تابه ای استفاده کنید که این مقدار ذرت، کف آن پهن شود و ذرت ها روی هم انباشته نشوند. استفاده از روغن کانولا برای این منظور به دو دلیل مناسب است، یکی اینکه دارای طعم و مزه طبیعی است و دیگر اینکه نسبت به حرارت بالا مقاوم است. هرچند روغن زیتون، روغنی سالم تر است، ولی در حرارت بالا می سوزد، بنابراین بهتر است از روغن های مقاوم به حرارت استفاده شود. کره نیز دارای همین خاصیت است و اگر از کره به تنهایی استفاده شود در حرارت بالا می سوزد بنابراین اگر برای تهیه پفیلا تمایل به استفاده از کره دارید سعی کنید از مخلوط کره و روغن به نسبت مساوی استفاده کنید.
4-3 عدد دانه ذرت را در قابلمه ریخته، درب قابلمه را ببندید، حرارت را متوسط کنید و منتظر بمانید تا ذرت ها پف کنند.
پس از اینکه ذرت ها پف کردند، درب قابلمه را برداشته و 1/2 فنجان ذرت را در قابلمه بریزید. قابلمه را کمی تکان دهید تا همه دانه های ذرت به روغن داغ آغشته شوند.
- درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها پف کنند.
- وقتی پف کردن ذرت ها شروع شد، به آرامی و با دقت زیر درب قابلمه را باز کنید تا بخار ایجاد شده در قابلمه خارج شده و ذرت ها مرطوب نشوند.
- در همین موقع می توانید گاهی قابلمه را تکان دهید تا همه ذرت ها به طور یکنواخت بوداده شوند. هنگام تکان دادن قابلمه درب قابلمه را محکم نگه دارید که باز نشود.
وقتی سرعت شکفته شدن ذرت ها کم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و قبل از برداشتن درب قابلمه چند ثانیه صبر کنید تا همه ذرت ها شکفته شوند.
- سپس درب قابلمه را برداشته، پفیلا را در کاسه بزرگی بریزید و مقداری نمک روی آن بپاشید.
- در صورت تمایل می توانید با افزودن مقداری پودر کاری یا پودر فلفل سیاه، پفیلای ادویه ای را تجربه کنید.
- می توانید روی پفیلای داغ، کره ذوب شده ریخته و چند دقیقه در فر گرم قرار دهید تا طعم پفیلای کره ای را تجربه کنید.
- می توانید مقداری پنیر پارمزان را ریز رنده کرده و همراه با مقداری پودر سیر به پفیلای داغ اضافه کنید. سپس چند دقیقه در فر گرم قرار دهید تا پفیلای پنیری داشته باشید.
- اگر طعم های شیرین برای شما لذت بخش است، مقداری پودر کاکائو و پودر شکر را مخلوط کرده و روی پفیلای داغ بریزید. سپس پفیلا را در کیسه کاغذی ریخته و خوب تکان دهید تا ذرات کاکائو و شکر به آن بچسبد. حالا می توانید از خوردن پفیلای شکلاتی با طعم شیرین لذت ببرید.
طرز تهیه پفیلا سرکه ای در قابلمه
برای تهیه پفیلای سرکه ای، تمامی مراحل گفته شده را طی کنید و در سرانجام، مقداری سرکه قرمز (در حد چند قاشق) به پفیلاها اضافخ کرده و مدام آن را هم بزنید تا آب اضافی سرکه تبخیر شود.
در صورت تمایل می توانید مقداری آبلیمو نیز برای رسیدن به یک پفیلای لیمویی هم استفاده کنید.
سخن آخر
ذرت یکی از غلات مفید بوده که حاوی فیبر خوراکی، کربوهیدرات و انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدان هاست. این دانه پرخاصیت به اشکال مختلف در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، ولی یکی از محصولات محبوب و پرطرفدار آن همان پفیلا یا پاپ کورن است که می توان در طعم های متنوعی درست کرد. در این مقاله طرز تهیه پفیلا و نحوه طعم دهی به آن را با هم مرور کردیم. اگر شما نیز طعم های دیگری از پفیلا را تجربه کرده اید، می توانید این حس خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پیشنهاد می کنیم با دستور تهیه پفیلا پنیری نیز در خبرنگاران آشنا شوید.
منبع: setare.com