طرز تهیه رولت یول لاگ (بوش دو نوئل) ، شیرینی کریسمس فرانسوی ها

به گزارش اخبار مشروح، رولت بوش دو نوئل یا بوشه دو نوئل (Bûche De Noël) که با نام یولد لاگ (Yule Log) هم شناخته می گردد یک فرانسوی است که معمولا پای ثابت میزهای پذیرایی کریسمس در اغلب شهرهای فرانسه است. بوش به معنی درخت است و بوش دو نوئل نام خود را از نوعی هیزم به نام یول لاگ گرفته است که در شب کریسمس در شومینه یا بخاری انداخته می گردد. شکل این شیرینی هم شبیه تنه درخت است و گاهی با قارچ های مرنگ، خامه یا پودر قند به عنوان برف کریسمس و شاخه های کوچک کاج تزیین می گردد. در این مقاله از در ما به طرز تهیه رولت بوش دو نوئل می پردازیم و رازهای خوشمزه شدن این شیرینی کریسمس را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه رولت یول لاگ (بوش دو نوئل) ، شیرینی کریسمس فرانسوی ها

مواد لازم برای تهیه رولت یولد لاگ (برای 4 تا 6 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
پودر قند یا پودر شکرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد قنادی1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
نشاسته1 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو1/4 لیوان فرانسوی + 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
تخم مرغ4 عدد
روغن مایع2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای لایه میانی و رویی رولت بوشه دو نوئل

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
شکلات (چیپسی یا تخته ای)1 لیوان فرانسوی دسته دار
خامه صبحانه3/4 لیوان فرانسوی دسته دار

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت رولت بوش دو نوئل: 12 تا 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه رولت بوش دو نوئل

رولت بوش دو نوئل یکی از انواع دسر کریسمس فرانسوی است که ظاهر بسیار جذابی دارد و طعم آن هم خیلی خوشمزه است. این دسر کریسمسی یولد لاگ یا بوشه دو نوئل را با طی کردن مراحل زیر می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

مرحله اول: مواد و وسایل اولیه را آماده کنید

در ابتدا، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل، از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط بگذارید. حدود 10 دقیقه قبل از آغاز آشپزی، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

در صورت تمایل می توانید تخم مرغ را از فروشگاه های به روش های و اینترنتی بخرید.

مرحله دوم: مواد خشک را مخلوط کنید

در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر، نشاسته و 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. این مخلوط مواد خشک را دو بار الک کنید تا یکدست و ناخالصی های آن گرفته گردد. ترکیب مواد خشک را کنار بگذارید.

شما می توانید برای خرید آرد گندم، پودر نشاسته و بیکینگ پودر از فروشگاه های زنجیره ای به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: بقیه مواد رولت را هم بزنید

در یک کاسه جدا، تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید تا کاملا از لختگی خارج گردد. در حین هم زدن، پودر قند () یا پودر شکر را اضافه کنید. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ مخلوط شما، به لیمویی بزند.

وانیل و قند و شکر را می توانید به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم: همه مواد بوش دو نوئل را با هم ترکیب کنید

در این مرحله، بعد از هم زدن مایه تخم مرغی، مخلوط آرد و پودر کاکائو را در 2 تا 3 مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید. همه مواد باید کاملا با هم آمیخته و یکدست شوند.

مرحله پنجم: مواد رولت را در سینی فر بریزید

سینی فر را آماده کنید. بهتر است میزان سینی فر 31 در 31 سانتی متر باشد. کف سینی را 1 قاشق چای خوری روغن مایع با برس آشپزی بمالید. سپس کاغذ روغنی را در همین ابعاد برش بزنید و روی آن را دوباره 1 قاشق چای خوری روغن بمالید.

روغن مایع پخت و پز را به صورت خرید اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله ششم: رولت کیک بوش دو نوئل را بپزید

در این مرحله، سینی را در فر بگذارید و اجازه دهید کیک به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزد و پف کند. بهتر است کمی روی کیک طلایی گردد اما همین که بپزد هم کافی است. بعد از پخت کیک، سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد گردد.

مرحله هفتم: کیک بوش دو نوئل را برگردانید

پس از سرد شدن کیک، روی یک سطح تمیز یا در یک سینی فر دیگر، یک کاغذ روغنی میزان کیک (سایز 31 در 31 سانتی متر) برش بزنید و روی آن 1 قاشق غذاخوری، پودر کاکائو بپاشید.

همه جای کاغذ باید پودر کاکائو پاشیده شده باشد. کیک سرد شده را از سینی بیرون بیاورید و به آرامی روی کاغذ روغنی که پودر کاکائو پاشیده اید، برگردانید. بعد خیلی آهسته، کاغذ روغنی چسبیده به کیک را جدا کنید و کنار بگذارید.

مرحله هشتم: کیک را رول کنید

از یک سمت کیک آغاز به رول کردن کیک کنید تا یک رولت مرتب داشته باشید. روی کیک را یک دستمال بیندازید تا خشک نگردد. سپس کیک را در یخچال بگذارید. خامه را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کمی رقیق گردد. سپس خامه را در یخچال بگذارید.

برای خرید خامه صبحانه می توانید از فروشگاه های به صورت اینترنتی و حضوری اقدام کنید.

مرحله نهم: شکلات را آماده کنید

شکلات های چیپسی را در یک کاسه شیشه ای بریزید. اگر شکلات تخته ای دارید، آن را خرد کنید. ظرف را روی حرارت بخار آب یا برای چند ثانیه در مایکروفر بگذارید تا شکلات ها به ذوب شوند.

شکلات ها که کاملا روان شدند، ظرف را بیرون بیاورید و آنها را هم بزنید. شکلات را در یخچال به مدت 20 دقیقه بگذارید. سپس شکلات را بیرون بیاورید و با چنگال هم بزنید تا نرم گردد.

انواع شکلات را به صورت خرید حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله آخر: رولت یولد لاگ را تزیین کنید

بعد از اینکه کیک خودش را گرفت، آن را از یخچال بیرون بیاورید و رول را باز کنید. خامه را داخل روی بمالید و دوباره آن را را رول کنید. روی کیک را شکلات ذوب شده بریزید.

با چنگال چند شیار روی کیک ایجاد کنید تا شکل تنه یا کنده درخت گردد. کیک را دوباره به یخچال برگردانید تا به مدت 1 ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس کیک را بیرون بیاورید و به روش دلخواه، تزیین کنید. رولت یولد لاگ را با چاقوی تیز دندانه دار برش بزنید و آن را سرو کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن رولت بوش دو نوئل

دسر رولت بوش دو نوئل را چطور تزیین کنیم؟

شما می توانید مرنگ های به شکل قارچ را روی دسر بگذارید یا پودر کاکائو، پودر قند، ترافل های سفید و رنگی و … را روی دسر بپاشید تا حال و هوای کریسمسی پیدا کند و یادآور بارش برف کریسمس باشد.

چه خامه ای برای رولت بوش دو نوئل مناسب است؟

هم می توانید از خامه فرم گرفته () و هم از خامه صبحانه زده و رقیق شده برای لایه میانی دسر یولد لاگ کریسمس بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 آذر 1403 بروزرسانی: 10 آذر 1403 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 1825

به "طرز تهیه رولت یول لاگ (بوش دو نوئل) ، شیرینی کریسمس فرانسوی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت یول لاگ (بوش دو نوئل) ، شیرینی کریسمس فرانسوی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید