طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

به گزارش اخبار مشروح، مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مرحله طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی

  • 2 عدد سینه مرغ
  • 150 گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه،اوجی)
  • 1/2 پیمانه گردو آسیاب شده
  • 1 عدد پیاز
  • 3 الی 4 قاشق غذاخوری رب انار
  • نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ ترش مازندرانی

برای تهیه این خورشت لذیذ شمالی ابتدا همه سطوح مرغ رو به نمک و زرچوبه آغشته کنین و بعد دو طرفش رو داخل مقدار کمی روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.

تا مرغ داره سرخ میشه سبزی های معطر خرد شده رو هم با کمی روغن تفت بدین تا خوب سرخ بشن ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن.

وقتی مرغ سرخ شد از داخل ماهیتابه درش بیارین و بعد پیاز خرد شده یا رنده شده رو داخل همون روغن سرخ کنین تا طلایی بشه. و بعد رب انار رو اضافه کنین.

رب انارو پیاز رو کمی تفت بدین و بعد گردو آسیاب شده رو هم بریزین.

حالا گردو رو هم کمی تفت بدین و بعد سبزی ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

مواد رو با هم مخلوط نموده و بچشین اگه به رب انار بیشتری نیاز بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین.

حالا حدود یکو نیم لیوان آب و به مقدار لازم نمک و فلفل هم به مایه خورشت اضافه نموده و موادو با هم مخلوط کنین و مرغ های سرخ شده رو هم داخلش بذارین. در ماهیتابه رو ببنیدن و اجازه بدین تا برای نیم الی 1 ساعت بپزه.

بعد از گذشت این مدت خورشت جا میوفته و تنگ آب میشه.

حالا خورشت خوشمزه شما آماده نوش جون کردنه …

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 17 آبان 1399 بروزرسانی: 17 آبان 1399 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 693

به "طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید