شکلات هایی که به تندیس تبدیل شدند؛ شاهکاری از یک نابغه شیرینی پزی
به گزارش اخبار مشروح، هنرمندی فرانسوی-سوئیسی با خلاقیت در هنر شیرینی پزی و ساخت مجسمه های شکلاتی، نام خود را در فهرست برترین شیرینی پزهای جهان ثبت کرده است.

آموری گیشون (Amaury Guichon)، هنرمند فرانسوی-سوئیسی، به خاطر شیرینی پزی خلاقانه و مجسمه های شکلاتی اش، معروفیت دارد. او که همواره در پی خلق آثار تازه بوده، به یکی از تاثیرگذارترین چهره های شیرینی پزی جهان تبدیل شده است که محبوبیت زیادی در شبکه های اجتماعی، به خصوص اینستاگرام، دارد. این هنرمند، یک مدرسه شیرینی پزی در لاس وگاس آمریکا تاسیس کرده است و دانش خود را با هنرجویانش به اشتراک می گذارد.
آموری گیشون از تجربه تهیه کیک ها و شکلات های متفاوت و خاص می گوید:
بزرگ ترین لذت برای من، بررسی مواد اولیه و کشف طعم های تازه است که اجازه می دهند، افق های تازه ای از خلاقیت را تجربه کنم. هدفم صرفا پیداکردن مواد اولیه عجیب و غریب یا کشف روش های سنتی نیست، بلکه در پی عطرها و طعم های تازه برای خلق دستورهای غذایی با شیرینی و کالری کمتر و مناسب برای طیف گسترده ای از ذائقه ها هستم. به همان اندازه که آموزش می دهم، یاد می گیرم و از اشتراک گذاری دانش خود برای ایجاد محصولات خوشمزه تر و سالم تر برای همه لذت می برم.
تماشای آثار هنری یک شکلات ساز و قناد برای شما نیز مجذوب کننده و جالب بود؟ کدام اثر آموری گیشون نظرتان را جلب کرد؟ حتما همراهان ارزشمند خبرنگاران را در جریان دیدگاه خود قرار دهید.
منبع: کجارو / instagram.com / my-vb.com / sogoodmagazine.com