در طرحهای سالم سازی دریا 67 نفر را از مرگ حتمی نجات دادیم
به گزارش اخبار مشروح، ایسنا/ براساس آخرین خبرهای بدست آمده، در طرحهای سالم سازی دریا 67 نفر را از مرگ حتمی نجات دادیم.
هادی سلیمی امروز در جمع خبرنگاران، جمعیت هلال احمر استان گیلان را مسئول کمیته پیشگیری از تلفات انسانی ستاد ساماندهی سواحل استان دانست و اظهار کرد: در پی کاهش 50 درصدی مغروقین هستیم.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم اهتمام دارد تا سفر خوبی را برای گردشگران رقم بزند، افزود: نیروهای امدادی به صورت شبانه روزی و بدون چشمداشت برای نجات جان انسانها کوشش می نمایند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان از برگزاری 30 جلسه کمیته پیشگیری از تلفات انسانی ستاد ساماندهی سواحل در سطح استان و شهرستانها اطلاع داد و افزود: استان گیلان 313 کیلومتر نوار ساحلی دارد و لذا از مسافران و گردشگران و هم استانی ها انتظار داریم از طرح های سالم سازی دریا که برای آن سرمایه گذاری خاص شده است، استفاده نمایند.
سلیمی با بیان اینکه روزانه چهار امدادگر و چهار ناجی غریق اعم از زن و مرد در هر کدام از طرح های سالم سازی حضور دارند، گفت: یک دستگاه آمبولانس نیز برای حوادث اورژانسی در داخل طرح ها پیش بینی شده است.
وی از مردم خواست از سواحل به عنوان تفرجگاه استفاده نمایند و از زیبایی های دریا بهره ببرند و مطرح کرد: 302 نقطه خطرآفرین را در سواحل گیلان شناسایی کردیم، یعنی اگر افراد بدون آگاهی و بدون تجربه شنا در این منطقه ها به دریا بزنند، هر لحظه امکان غرق شدن برای آنان وجود دارد و لذا در منطقه ها خطرآفرین نیز از دو ناجی استفاده می کنیم.
مدیر عامل هلال احمر گیلان با بیان اینکه روزانه 606 ناجی و مراقب ساحل فعال هستند، اعلام کرد: در پی فرهنگ سازی امداد و نجات هستیم و خانه های هلال استان اقدام به توانمندسازی جوامع محلی برای یاری های اولیه و نجات جان انسانها می نمایند.
سلیمی از بکارگیری 1127 نفر نیروی انسانی ستادی و امدادی و...در طرح های سالم سازی دریا اطلاع داد و توضیح داد: برگزاری 1000 دوره همگانی یاریهای اولیه و آشنایی با مخاطرات ویژه گردشگران نیز در دستور کار است.
وی با اشاره به اجرای 100 جشنواره ساحلی مرتبط با ماموریتهای فرهنگی هلال احمر، گفت: در پارکها و بوستانها نیز اقدام به آموزش یاریهای اولیه به مردم می کنیم.
مدیر عامل هلال احمر گیلان کاهش غریق در امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته را محسوس دانست و افزود: 22 دستگاه آمبولانس، 20 دستگاه خودروی پشتیبانی، چهار دستگاه خودروی نجات فنی، 30 دستگاه موتورسیکلت، 10 فروند قایق، 10 دستگاه جت اسکی و یک فروند بالگرد در کنار پایگاه های امداد و نجات استان در حالت آماده باش هستند.
وی از ارائه خدمات خاص به 863 مورد و رسیدگی به 147 مورد مصدوم سرپایی و انتقال 59 مورد به مراکز درمانی اطلاع داد.
منبع: همگردی