ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای به هم نچسبیدن ماکارونی

به گزارش اخبار مشروح، بخشی از لذت خوردن ماکارونی، مربوط به ظاهر اشتهاآور این غذا است که گاهی پیش می آید رشته ها به هم می چسبند و ظاهر غذا را خراب می نمایند. در این صورت، در طرز تهیه ماکارونی، ریزه کاری هایی مثل آبکش کردن به موقع ماکارونی، تناسب سس ماکارونی و رشته ها، استفاده از قابلمه مناسب، استفاده از نمک کافی و… را رعایت کنید تا چنین مسئله ای پیش نیاید. در ادامه، ترفندهای به هم نچسبیدن ماکارونی را به تفصیل بیان می کنیم. با ما همراه باشید.

ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای به هم نچسبیدن ماکارونی

چکار کنیم که رشته های ماکارونی به هم نچسبند؟

10 راه چاره زیر به ظاهر ساده به نظر می رسند، اما تفاوت یک ماکارونی خوش فرم و خوشمزه با ماکارونی که حالت خمیری پیدا نموده است، به علت رعایت یا عدم رعایت این نکات است:

1. استفاده از قابلمه مناسب

توجه داشته باشید که رشته های ماکارونی بعد از جوشیدن در آب حجیم تر می شوند. بنابراین، ابتدا توضیحات روی بسته بندی ماکارونی را بخوانید و سپس، با توجه به تعداد نفراتی که این حجم ماکارونی برای آن ها مناسب است، قابلمه ای متناسب را انتخاب کنید تا رشته های ماکارونی فضای کافی برای چرخش و حرکت حین جوشیدن داشته باشند.

2. استفاده از آب جوش کافی برای پخت ماکارونی

آب جوش باید به مقدار ای باشد که پس از ریختن ماکارونی داخل آن، به مقدار 2 تا 3 بند انگشت روی ماکارونی را بپوشاند. در این صورت رشته ها به راحتی در آب غوطه ور شده و به یکدیگر نمی چسبند.

3. استفاده از نمک کافی در آب جوش

با توجه به اندازه ماکارونی، از نمک کافی در آب جوش استفاده نموده و کمی صبر کنید تا نمک کاملاً در آب حل گردد. بهتر است برای تست مقدار نمک، پیش از اضافه کردن ماکارونی، اندازهی از آب را بچشید. از قلم نیاندازید که شوری آب باید کاملاً محسوس باشد. به طور معمول، به ازای هر 500 میلی لیتر آب، 2 قاشق غذاخوری نمک ضروری است.

4. عدم استفاده از روغن در آب جوش

هرچند که وجود روغن در کنار نمک می تواند باعث لیز شدن رشته های ماکارونی و نچسبیدن آن ها به هم گردد، اما این سکه روی دیگری هم دارد. این کار باعث می گردد که مایه ماکارونی هم به خوبی با رشته ها مخلوط نگردد. در نتیجه بهتر است هنگام جوشاندن ماکارونی از روغن صرف نظر کنید.

5. اضافه کردن ماکارونی به آب در حال جوش

حتماً صبر کنید تا آب به نقطه جوش برسد و قل بزند. اضافه کردن ماکارونی به آبی که هنوز نجوشیده است، زمان پخت را زیاد نموده و باعث خمیری شدن رشته های ماکارونی می گردد.

6. رعایت زمان کافی برای جوشاندن ماکارونی

در این مورد می توانید از راهنمای دستور پخت روی بسته یاری بگیرید، زیرا گاهی زمان جوشاندن مارک های مختلف ماکارونی متفاوت هستند. توجه داشته باشید که جوشاندن بیش از حد ماکارونی باعث می گردد که رشته ها فرم خود را از دست داده و خمیری شوند.

7. رعایت اندازه هم زدن ماکارونی

در 2 دقیقه اول اضافه کردن ماکارونی به آب جوش، کمی آن را هم بزنید تا رشته ها از هم جدا شوند. از قلم نیاندازید که هم زدن زیاد ماکارونی باعث شکستن رشته ها شده و در نهایت فرم خوبی به غذا نمی دهد. هنگامی که ماکارونی آغاز به تغییر شکل دادن کرد، دست از هم زدن بردارید، اما اگر احساس کردید رشته ها به هم چسبیده اند، به آرامی و بسیار کوتاه آن را هم بزنید.

8. در نظر گرفتن زمان آبکش کردن ماکارونی

زمان آبکش کردن ماکارونی هم تأثیر زیادی در نچسبیدن رشته های ماکارونی به هم دارد. ماکارونی را زمانی آبکش کنید که مغز آن نسبتاً خام و اطراف مغز پخته باشد. مابقی فرایند پخت، در زمان دم کشیدن ماکارونی کامل می گردد.

9. رعایت تناسب میان حجم ماکارونی و سس آن

سس ماکارونی باید غلظت مناسبی داشته باشد. اضافه کردن یک سس آبکی که حالتی مایع دارد، باعث خمیر شدن ماکارونی می گردد. بعلاوه اندازه سس هم باید با اندازه ماکارونی متناسب باشد تا ضمن حفظ تعادل مزه ها، بتوانید ماکارونی خوش فرمی سرو کنید.

10. در نظر گرفتن زمان اضافه کردن سس

بعد از اینکه ماکارونی را آبکش کردید، سرعت عمل داشته باشید و پیش از آن که رشته ها سرد شوند، مایه ماکارونی را با آن ها مخلوط کنید. به یاد داشته باشید که طبیعت رشته های ماکارونی در حالت گرم این است که به مواد اطراف خود می چسبند. بنابراین اگر به موقع عمل کنید، رشته ها کاملا به مایه ماکارونی چسبیده و چسبیدن به یکدیگر را رها می نمایند!

آیا برای پخت حرفه ای یک ماکارونی خوشمزه آماده اید؟…

در بالا به 10 فوت و فن به هم نچسبیدن ماکارونی اشاره کردیم و اگر این نکات را رعایت کنید، نتیجه کار شما بسیار بهتر می گردد. با همه این ها، برخی مواقع پیش می آید که ممکن است سفارش یک غذا به صورت آنلاین را به تهیه آن در منزل ترجیح دهید. در این مواقع، روی خبرنگاران حساب کنید. کافی است وارد سایت شوید و به وسیله سفارش آنلاین غذا ، هر چیزی را که دوست دارید به صورت اینترنتی بخرید. سفارش شما در زمانی کوتاه و به صورت گرم و تازه به محل موردنظر شما ارسال می گردد.

سوالات متداول

برترین اندازه نمک و آب جوش برای جوشاندن ماکارونی چقدر است؟

معمولا به ازای 500 میلی لیتر آب، استفاده از 2 قاشق غذاخوری نمک مناسب است.

اندازه مناسب آب جوش برای به هم نچسبیدن ماکارونی ها و پخت اولیه آن ها چقدر است؟

آب جوش باید به مقدار ای باشد که 2 تا 3 بند انگشت بالاتر از سطح ماکارونی را بپوشاند.

برترین زمان هم زدن ماکارونی در آب جوش چه موقعی است؟

بهتر است در 2 دقیقه اول جوشیدن ماکارونی آن ها را کمی هم بزنید تا رشته ها از هم جدا شوند.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 9 بهمن 1403 بروزرسانی: 9 بهمن 1403 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 1852

به "ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای به هم نچسبیدن ماکارونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای به هم نچسبیدن ماکارونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید