طرز تهیه کباب تابه ای گوشت با تمام فوت و فن برای خوشمزه شدن

به گزارش اخبار مشروح، شاید خوشمزه ترین کباب های ایرانی مثل چنجه، کوبیده و برگ را در رستوران بخوریم، اما طعم کباب تابه ای خانگی با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. البته به شرطی که فوت و فن پختن یک کباب تابه ای خوشمزه را بلد باشید. در این دستور پخت به شما طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ نموده را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کباب تابه ای گوشت با تمام فوت و فن برای خوشمزه شدن

بین تمام غذاهای سنتی ایران کباب چیز دیگری است. این غذا جزوی از فرهنگ ایرانی به شمار می رود و از دیرباز در ایران محبوبیت زیادی داشته است. در تمام ایران از عشایر گرفته تا شهرهای مختلف، کباب تابه ای یا دیگی را به شکل های مختلف تهیه می نمایند. برای مثال یکی از معروف ترین کباب های سنتی ایران کباب دیگی سنگسری است که در دل خاکستر داغ پخته می گردد.

کباب تابه ای علاوه بر اینکه خوشمزه است، سریع و آسان آماده می گردد و همین موضوع باعث محبوبیت بیشتر آن شده. کباب تابه ای هم مانند دیگر کباب های ایرانی مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد و با کمی پیاز و ادویه مزه دار می گردد.

معمولا کباب تابه ای را با گوشت گوسفند می پزند که چرب تر است، اما اگر دوست داشته باشید می توانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله بهره ببرید. حتی می توانید به جای گوشت قرمز کباب تابه ای را با مرغ بپزید. اگر دوست دارید کباب تابه ای را با گوشت مرغ امتحان کنید، ما طرز تهیه کباب تابه ای مرغ را هم در خبرنگاران مگ آموزش داده ایم.

مواد لازم (برای 3 نفر)

  • گوشت چرخ نموده: 300 گرم
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
  • کره: 25 گرم
  • سماق: 1.5 قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • گوجه فرنگی برای دورچین: 2 عدد
  • فلفل سبز یا دلمه ای برای دورچین: به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ نموده

1.

پیازها را با رنده متوسط رنده کنید، آب آن ها را بگیرید و در ظرفی جدا نگه دارید. پیاز رنده شده ای را که آب آن را گرفته اید با گوشت چرخ نموده، ادویه ها و سماق در یک ظرف مخلوط کنید و ورز دهید.

2.

وقتی گوشت، ادویه ها و پیاز کاملا با هم مخلوط شدند، مواد را در یک تابه استیل یا سینی روحی، به ضخامت 1 سانتی متر پهن کنید.

3.

با استفاده از چاقو روی سطح گوشت ضربه بزنید و شیارهایی مانند تصویر ایجاد کنید. این کار باعث می گردد کباب حین پخت جمع نگردد و ترد بماند.

4.

حالا از طریق چاقو چند شیار عمیق روی گوشت بزنید و کباب ها را از هم تفکیک کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید.

5.

کباب ها ابتدا آب می اندازند، سپس آب آن ها جمع می گردد و آغاز به سرخ شدن می نمایند. وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد، کمی زعفران با قلمو روی آن ها بمالید و آن ها را برگردانید. حالا آب پیاز را به تابه اضافه کنید تا طرف دیگر کباب هم با آب پیاز بپزد و سپس سرخ گردد.

6.

برای تهیه کردن سس کباب، کره را با مقداری روغن در قابلمه بریزید و پس از گرم شدن رب گوجه را در آن تفت دهید. سپس یک لیوان آب، کمی زعفران دم شده، نمک و آب لیمو ترش تازه را به سس اضافه کنید و زمان دهید تا جوش بیاید.

7.

بعد از جوش آمدن سس، گوجه فرنگی ها را در آن قرار دهید و اجازه دهید برای 15 دقیقه بپزند.

8.

گوجه فرنگی ها را از سس خارج و با فلفل تفت داده شده، پیاز و لیمو ترش تازه در کنار کباب تابه ای سرو کنید. نوش جان!

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 7 آبان 1399 بروزرسانی: 7 آبان 1399 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 669

به "طرز تهیه کباب تابه ای گوشت با تمام فوت و فن برای خوشمزه شدن" امتیاز دهید

6 کاربر به "طرز تهیه کباب تابه ای گوشت با تمام فوت و فن برای خوشمزه شدن" امتیاز داده اند | 4.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب تابه ای گوشت با تمام فوت و فن برای خوشمزه شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید