طرز تهیه موچی هلو ساده، مرحله به مرحله بهتر از نمونه بازاری

به گزارش اخبار مشروح، اگر در پی یک دسر ژاپنی نرم، شیرین و خوش طعم هستید، موچی هلو گزینه ای ایده آل به شمار میرود. موچی، این شیرینی ژاپنی با ترکیب خمیر شبیه آرد برنج و هلو تازه، طعمی بی نظیر و ظاهری مجذوب کننده دارد که می تواند در مهمانی ها یا عصرانه های خانوادگی، لبخند را روی لب ها بنشاند. در ادامه، با روشی ساده و مرحله به مرحله، طرز تهیه موچی هلو را یاد می گیرید تا بدون احتیاج به تجربه قبلی، یک دسر سالم و لذیذ ژاپنی درست کنید.

طرز تهیه موچی هلو ساده، مرحله به مرحله بهتر از نمونه بازاری

مواد لازم برای تهیه موچی هلو

  • هلو بزرگ 2 عدد
  • آرد گلوتینوس 1 فنجان
  • شکر 1/4 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1/2 پیمانه

طرز تهیه موچی هلو

مرحله اول: هلوها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه موچی هلو، یک قابلمه میانه را از آب پر نموده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش برسد. با استفاده از یک چاقوی تیز، یک برش کوچک به شکل ضربدر در انتهای هر هلو ایجاد کنید. هلوها را به آرامی در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید به مدت یک دقیقه بپزند تا آماده ادامه مراحل تهیه شوند.

پس از گذشت زمان پخت، هلوها را از آب جوش خارج نموده و در یک کاسه بزرگ آب سرد قرار دهید. حال پوست هلوها را به آرامی جدا نموده و هر هلو را از وسط نصف کنید تا برای مراحل بعدی آماده باشد. از دیگر موچی ها می توان به طرز تهیه موچی شکلاتی با و بدون فر اشاره نمود.

مرحله دوم: آرد برنج و شکر را مخلوط کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه موچی هلو باید آرد برنج چسبناک و شکر را در یک کاسه میانه مخلوط کنید. آب را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا یکدست گردد. کاسه را با یک حوله مرطوب یا کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. کاسه را بیرون بیاورید و مخلوط را مجدد هم بزنید.

این فرآیند را دو بار دیگر تکرار کنید تا موچی غلیظ و چسبناک گردد. قبل از رفتن به مرحله بعدی، اجازه دهید موچی پنج تا 10 دقیقه خنک گردد. اگر مایکروویو در دسترس تان نیست، موچی روی گاز را به سادگی، امتحان کنید.

نکته: در این مرحله می توانید رنگ خوراکی صورتی، قرمز یا نارنجی به خمیرتان اضافه کنید تا یک موچی هلو رنگی داشته باشید.

مرحله سوم: خمیر را پهن کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه موچی هلو، سطح کار را به طور کامل با نشاسته ذرت بپوشانید تا خمیر به آن نچسبد. حال خمیر موچی را روی سطح قرار داده و کمی نشاسته ذرت روی آن بپاشید. از طرز تهیه موچی بدون نشاسته ذرت غافل نشوید که دستوری ساده و آسان دارد.

با استفاده از وردنه، خمیر را به شکل دایره ای و با ضخامت تقریبی حدود چهار میلی متر باز کنید. در ادامه، به یاری یک برس مخصوص شیرینی پزی، نشاسته اضافی را از روی خمیر پاک نموده و در نهایت خمیر موچی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

مرحله چهارم: موچی را درست کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه موچی هلو، هلوها را در اندازه های دلخواه خرد کنید. حال برای تهیه هر موچی، ابتدا یک تکه هلو را در مرکز خمیر قرار دهید. لبه های خمیر موچی را به آرامی روی هلو بکشید تا کامل روی آن را بپوشاند.

در ادامه، سطح موچی را با اندازه بیشتری نشاسته ذرت بپوشانید و نشاسته اضافی را با استفاده از برس شیرینی پزی پاک کنید. موچی را به گونه ای قرار دهید که قسمت درز آن رو به پایین باشد و همین مراحل را برای به جای مانده هلو تکرار کنید. در نهایت موچی ها را داخل کاغذ شیرینی پزی گذاشته و برای پنج تا شش ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد. برای جشن های مرتبط با بچه ها تان می توانید موچی عروسکی تصویری را درست کنید.

نکات تکمیلی تهیه موچی هلو

برای داشتن موچی هلو خوشمزه و بی نقص، رعایت چند نکته ساده اما کاربردی اهمیت زیادی دارد. در ادامه به مهم ترین فوت وفن ها برای موفقیت در تهیه این دسر آسیایی اشاره می کنیم.

طرز تهیه موچی با آرد ساده

دستور اصلی و سنتی موچی با آرد گلوتنیوس است که در مطلب بالا، مراحل تهیه آن را برایتان گفته ایم. حال در صورت عدم دسترسی به این آرد برنج ژاپنی، موچی تان را با آرد برنج یا آرد گندم ساده درست کنید. در دستور تهیه موچی هلو با آرد ساده به 100 گرم آرد برنج، 50 گرم پودر قند، یک و نیم پیمانه آب، چند قطره رنگ خوراکی و اندازهی نشاسته ذرت احتیاج دارید. حال برای پیش بردن مرحله تهیه آن می توانید مطلب طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی و ساده را بخوانید.

چسبانندگی خمیر در تهیه موچی هلو

خمیر موچی به علت استفاده از آرد برنج گلوتینوس یا آرد موچی بسیار چسبنده است تا جایی که کار را برایتان سخت خواهد نمود. برترین راه حل استفاده از نشاسته ذرت برای حل چسبندگی آرد موچی است. شما باید نشاسته ذرت را به اندازه زیاد روی سطح کارتان بپاشید.

خمیر را روی آن بگذارید و ورز دهید. بهتر است کف دست تان هم کمی نشاسته ذرت بزنید. از دیگر آردهای ساده که می توان در تهیه موچی ژاپنی به کار برد، آرد گندم است که در صورت دسترسی به آن می توانید طرز تهیه موچی با آرد گندم ساده و شکلاتی را بخوانید.

گلوله شدن خمیر در تهیه موچی هلو

مهم نیست موچی با چه دستور و موادی تهیه می گردد، مهم آن است که در همان مرحله اول گلوله گلوله نگردد. در طرز تهیه موچی هلو، برای جلوگیری از این مسئله باید قبل از اضافه کردن شکر آن را خوب آسیاب کنید. مخلوط آرد موچی و شکر را هم از صافی رد کنید. اگر علاقه مند به شیرینی های کره ای هستید مطلب تاریخچه شیرینی کره ای باید برایتان جالب باشد.

روش پیچاندن خمیر موچی هلو

پیچاندن خمیر موچی کاری سخت است که با تکرار و تمرین برایتان آسان تر می گردد. آسان ترین روش آن برداشتن یک گلوله از خمیر به اندازه گردو است. در ادامه باید آن را با وردنه پهن نموده و مواد میانی تان را داخل خمیر بریزید. از اطراف آن را به آرامی جمع کنید. پیشنهاد ما به شما تهیه موچی با شیر است که تمام نکات این دسر ژاپنی در آن گفته شده است.

در روشی دیگر خمیر گرد پهن شده را داخل یک کاسه کوچک یا قالب سیلیکونی قرار دهید. کمی اطراف خمیر را با نوک انگشتان خود باز کنید تا شکل بگیرد. حال مواد میانی را داخل آن بریزید. لبه های خمیر را به سمت بالا و به شکل بقچه جمع کنید.

در آخرین روش می توانید خمیر را به شکل یک نوار صاف در بیاورید. آن را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید. هر تکه را به شکل یک توپ گرد کنید و مراحل پخت آن را پیش ببرید. در کنار این دسر کیک ژاپنی هم می توانید برای دورهمی هایتان درست کنید.

فیلینگ موچی

موچی را تنها به ظاهر مجذوب کننده و کشسانی آن نمی شناسند چرا که نقش فیلینگ های متنوع در طعم آن را نمی توان انکار کرد. تکه های میوه فصل، سس شکلاتی، مارمالاد آلبالو، شکلات صبحانه خانگی ساده، نوتلا و خامه شکلاتی مواد میانی هستند که می توانید با توجه به ذائقه تان از آن ها بهره ببرید.

از سویی دیگر فیلینگ پوره میوه، خرده های میوه به همراه خامه یا گاناش هم ترکیب خوشمزه ای می تواند باشد.

نگه داری موچی هلو

موچی که تازه درست نموده اید را باید بلافاصله میل کنید یا با گذاشتن در یک ظرف در بسته، آن را در فریزر قرار دهید. با این کار تا دو هفته می توانید آن را همچون روز اول نگه دارید. به خاطر داشته باشید که گذاشتن موچی در یخچال به مدت طولانی، منجر به خشک و سفتی آن خواهد شد.

مقدار کالری موچی هلو

موچی هلو خانگی، دسر نرم و خوشمزه با خمیر برنج و هلو تازه، حدود 150-180 کالری در هر 100 گرم دارد و گزینه ای سالم و سبک برای دوستداران دسرهای خانگی است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 27 شهریور 1404 بروزرسانی: 27 شهریور 1404 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 1899

به "طرز تهیه موچی هلو ساده، مرحله به مرحله بهتر از نمونه بازاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موچی هلو ساده، مرحله به مرحله بهتر از نمونه بازاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید