طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ گیاهی و خوشمزه

به گزارش اخبار مشروح، چند سالی می گردد که فینگرفودها رونق زیادی گرفته اند و پای ثابت مهمانی ها و دورهمی ها شده اند؛ از فینگرفودهای فست فودی گرفته تا برنجی. فینگرفود و پیش غذاهایی که به ظاهر خیلی ساده به نظر می رسند اما درست کردن آنها به علت سایز کوچکی که دارند، زمان و زحمت بیشتری دارد. بروسکت گوجه فرنگی هم یکی از این فینگرفودهاست که هواداران زیادی دارد و ایتالیایی است.

طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ گیاهی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه بروسکتا:

  • گوجه فرنگی گیلاسی: 24 عدد
  • برگ ریحان تازه: چند شاخه
  • نان تست: 12 برش
  • پنیر پارمزان: یک بسته
  • سس پستو: یک قاشق قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
  • روغن زیتون: نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت بروسکتا:

1. گوجه ها را شسته و به همان صورت کامل، درون تابه ای لبه دار قرار دهید. در صورت تمایل روی گوجه ها کمی نمک و فلفل بپاشید تندی این غذا با توجه به ذائقه متفاوت خواهد بود.

2. گوجه ها را روی شعله کم گاز گذاشته تا کم کم بپزد. بهتر است در تابه بسته باشد تا گوجه با آب خود پخته گردد. گوجه ها در اثر حرارت آب می اندازند. تا زمانی که آب گوجه ها گرفته گردد صبر کنید. تقریباً یک ربع زمان برای پخت گوجه ضروری است. بعد از این مدت گوجه ها باید شل و پخته شده باشد.

3. تا گوجه ها بپزد می توانید نان ها را آماده کنید. روی هر برش از نان ها کمی روغن زیتون و سس پستو بمالید و به اندازه دلخواه از پنیر پارمزان رنده شده روی هر برش نان بریزید.

4. گوجه های پخته شده را روی پنیرها قرار داده و با برگ ریحان تزیین کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 1229

به "طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ گیاهی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ گیاهی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید