تور گرجستان: برترین رستوران های تفلیس برای امتحان کردن خینکالی!

به گزارش اخبار مشروح، برترین خینکالی تفلیس | Best Khinkali in Tbilisi

خینکالی یکی از محبوب ترین غذاهای گرجستان است و مردم گرجی آن را در وعده های مختلف و در زندگی روزمره شان مصرف می نمایند. در واقع وقتی به عنوان گردشگر به تفلیس و شهرهای دیگر گرجستان سفر می کنید و از مردم محلی در خصوص برترین غذای گرجی بپرسید حتما خینکالی را به شما پیشنهاد می دهند. به همین علت در این مطلب تصمیم گرفتیم برترین رستوران های تفلیس برای امتحان کردن خینکالی را به شما معرفی کنیم. اما قبل از هرچیز ببینیم اصلا این خینکالی چیست، از چه موادی تشکیل شده و چرا تا این حد محبوب و معروف شده است. پس در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.

تور گرجستان: برترین رستوران های تفلیس برای امتحان کردن خینکالی!

با ما سفر کنید و با تور گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.

خینکالی چیست؟

خینکالی که هینکالی هم نامیده می گردد نوعی دامپلینگ گرجی است که امروزه یکی از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای ملی این کشور به شمار میرود. در سرتاسر گرجستان انواع بیشماری از خینکالی وجود دارد که تفاوتشان در ترکیبات و مواد داخل خینکالی و همین طور نحوه پیچیدن خمیر خینکالی است. با این حال، نوع سنتی و اصیل خینکالی از ترکیب گوشت چرخنموده (بره، گاو یا خوک)، پیاز، فلفل چیلی, نمک و دارچین تشکیل شده است. اما امروزه می توانید انواع مدرن تری از خینکالی را در سرتاسر گرجستان و شهر تفلیس پیدا کنید. یکی از محبوب ترین انواع خینکالی امروزی، خینکالی کالاکوری (Kalakuri) نامیده می گردد که از ترکیب سبزیجات معطری مثل جعفری، شوید و گوشت تشکیل شده است.

نحوه صحیح خوردن خینکالی

خب، تصور کنید به رستوران رفته اید و برترین خینکالی تفلیس را سفارش داده اید. مطمئنا اولین پرسشی که برایتان پیش می آید این است که خینکالی را چطور بخوریم. یکی از اشتباهات فاحشی که بسیاری از جهانگرد ها مرتکب می شوند این است که سعی می نمایند خینکالی را با کارد و چنگال بخورند. پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه این اشتباه را انجام ندهید، چون از نظر گرجی ها این توهین قابل بخشش نیست. خینکالی را باید با دست خورد و تنها برای برداشتن خینکالی از ظرف اصلی می توانید از چنگال و کارد یاری بگیرید. وقتی خینکالی را تهیه می نمایند گوشتی که داخل آن واقع شده است خام است. به این ترتیب زمانی که خینکالی ها را می پزند آب گوشت خارج می گردد و داخل خینکالی جمع می گردد. بنابراین اولین نکته ای که باید مدنظر داشته باشید همین موضوع است. باید مراقب باشید که آب داخل خینکالی بیرون نریزد. برای این کار یک خینکالی را با دست بردارید و کمی رو به بالا بگیرید. بعد گوشه ای از آن را گاز بزنید و آب داخل آن را بخورید. وقتی مایعات داخل خینکالی تمام شد می توانید با خیال راحت آن را گاز بزنید و از طعم بی نظیر و خوشمزه آن لذت ببرید.

برترین خینکالی تفلیس را در کدام رستوران ها بخوریم؟

رستوران پاسانوری | Pasanauri

یکی از برترین رستوران های تفلیس برای امتحان کردن خینکالی بدون شک رستوران پاسانوری است. این رستوران زنجیره ای در بسیاری از نقاط مرکزی شهر شعبه دارد و برترین خینکالی تفلیس را به شما ارائه می دهد. شعبه رستوران پاسانوری در میدان (Maidan Square) هر روز به صورت 24 ساعته باز است. بنابراین هر زمانی که دلتان هوس خینکالی کرد می توانید به این رستوران بیایید و تجربه ای خوشمزه و لذیذ از آشپزی گرجی داشته باشید. میز و جایگاه های این رستوران با دیوارهای چوبی از همدیگر جدا شده اند و فضایی خصوصی برای مشتریان ایجاد نموده اند.

  • آدرس: Griboedovi Str, Rustaveli Avenue, Tbilisi, Georgia

رستوران زاخار زاخاریچ | Zakhar Zakharich

اگر دوست دارید خینکالی گوشت بره را به سبک کوهستان های قفقاز نوش جان کنید پس رستوران زاخار زاخاریچ برترین انتخاب برای شما خواهد بود. نام این رستوران به خاطر ادای احترام به صاحب رستورانی به همین نام انتخاب شده است که در اواخر قرن نوزده یکی از میزهای خود را همواره برای غذا دادن رایگان به فقرا اختصاص داده بود. در این رستوران می توانید برترین خینکالی تفلیس را که با خمیر دست ساز و مواد خوشمزه و آبدار تهیه شده را نوش جان کنید.

  • آدرس: Mshrali Bridge (Dry Bridge), Dzveli Tbilisi Tbilisi, Tbilisi, Georgia

رستوران اتنو تسیسکویلی | Ethno Tsisknili

یکی دیگر از رستوران هایی که برترین خینکالی تفلیس را سرو می نماید رستوران اتنو تسیسکویلی است که یکی از شعب گروه تسیسکویلی است و به خاطر آّبشار طبیعی و آسیاب آبی قدیمی اش فضایی منحصر به فرد و خاص ایجاد نموده است. در این رستوران می توانید برترین خینکالی تفلیس را نوش جان کنید و از پایکوبی زیبای سنتی گرجی و همین طور موسیقی های فولکلور و محلی لذت ببرید.

  • آدرس: Beliashvili st., Dighomi, Tbilisi, Georgia

رستوران برنارد | Bernard

یکی دیگر از رستوران هایی که می توانید برترین خینکالی تفلیس را در آن امتحان کنید رستوران برنارد است. این رستوران تا حدودی مشابه رستوران پاسانوری است و با میز و جایگاه های چوبی و پارتیشن بندی های چوبی حریمی خصوصی و دلنشین برای غذا خوردن و گپ زدن به وجود آورده است. رستوران برنارد هر روز هفته و به صورت 24 ساعته باز است و در هر ساعتی از شبانه روز می توانید برای غذا خوردن و تجربه برترین خینکالی تفلیس به این مکان بروید. فضا و محیط این رستوران بسیار محبت آمیز است اما در آخر هفته ممکن است کمی شلوغ بگردد و به همین سرویس دهی با کمی معطلی صورت بگیرد.

  • آدرس: N 40 Zhiuli Shartava St, Tbilisi, Georgia

رستوران اچ بی | HB

هوفبرائو یا اچ بی یک رستوران زنجیره ای است که در سرتاسر گرجستان و تفلیس شعبه دارد و بیشتر بر آشپزی آلمانی تمرکز دارد. با این حال در این رستوران می توانید انواع غذاهای گرجی مثل خینکالی را هم با برترین کیفیت و طعم امتحان کنید.

  • آدرس: N 20 V. Pshavela Avenue, Saburtalo, Tbilisi, Georgia

منبع: theculturetrip.com

منبع: الی گشت
انتشار: 5 اسفند 1400 بروزرسانی: 5 اسفند 1400 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 1424

به "تور گرجستان: برترین رستوران های تفلیس برای امتحان کردن خینکالی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور گرجستان: برترین رستوران های تفلیس برای امتحان کردن خینکالی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید