هتل سه ستاره قصر نادری قم در یک قدمی بهره برداری
به گزارش اخبار مشروح، معاون گردشگری قم گفت: هتل سه ستاره قصر نادری قم با اشتغال زایی برای 12 نفر آماده بهره برداری است.

خبرنگاران قم -مهدی نصراصفهانی،معاون گردشگری قم در بازدید از هتل سه ستاره قصر نادری قم گفت: این هتل با حجم سرمایه گذاری حدود400 میلیارد ریال و با اشتغال زایی برای 12 نفر آماده بهره برداری است.
معاون گردشگری قم با بیان این که قم محور گردشگری مذهبی ایران است، می گوید: سالانه خیل بزرگ ارادتمندان به اهل بیت (ع) به قصد زیارت به شهر قم سفر می نمایند و برطرف احتیاج به تخت های اقامتی در اولویت برنامه های گردشگری استان است.
نصراصفهانی با بیان این که توان مالی زائران یکسان نیست، گفت: از ساخت هتل های پنج ستاره لوکس تا ساخت واحد های اقامتی مقرون به صرفه قیمت در برنامه ها و سیاست های معاونت گردشگری استان گنجانده شده است.
او گفت: با افزایش ماندگاری اقامت زائران و گردشگران در قم، بنیان مالی استان تقویت خواهد شد.
ش
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان