تور کانادا: سلامت روان مهاجرین مهم است، خبر کانادا

به گزارش اخبار مشروح، یک سازمان واقع در انتاریو به مهاجران تازه واردی که در فرایند اسکان قرار دارند خدمات سلامت روان ارائه می نماید. این اقدام که Newcomer Health and Wellness Program نام دارد و با بودجه 2.2 میلیون دلاری اداره مهاجرت کانادا راه اندازی شده است برای تامین نیازهای هر فرد تازه واردی به شکل فردی و جامع طراحی شده است. انجمن سلامت روان کانادا در منطقه یورک و سیکوز جنوبی (CMHA-YRSS) که شاخه ای از سازمان غیرانتفاعی ملی خدمت رسان به منطقه یورک واقع در تورنتوی بزرگ است در پشت این اقدام واقع شده است. این برنامه قرار است سلامت روان مهاجران و پناهجویان تازه وارد 12 سال به بالا را تامین کند.

تور کانادا: سلامت روان مهاجرین مهم است، خبر کانادا

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و آبشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

بیشتر تحقیقاتی که در خصوص سلامت روان مهاجران تازه اجرا شده است حاکی از این است که آنها در برابر مسائل مربوط به سلامت روان آسیب پذیری ویژه ای دارند. طبق نتایج یک مطالعه تازه که به وسیله Statistics Canada و اداره مهاجرت کانادا منتشر شده مهاجران نسبت به کانادایی های متولد کانادا سالم تر هستند - این پدیده ای است که از آن به عنوان تاثیر مهاجر سالم نام برده می گردد. اما این تمام ماجرا نیست؛ استرس ها و فشارهای ناشی از تفاوت های فرهنگی، موانع زبانی، و فرایند خوگیری و آمیخته شدن با جامعه ای تازه باعث می گردد که این مزیت مهاجران نسبت به کانادایی ها رنگ ببازد.

بعضی از نگرانی های مربوط به سلامت روان که جمعیت تازه مهاجران با آن روبرو هستند عبارت اند از اختلال اضطراب پس از ترومایی که در زادگاه خود تجربه نموده اند، انباشته شدن استرس ها، اندوه و غم از دست دادن عزیزان. مطالعات بعلاوه نشان داده اند که جمعیت مهاجر و پناهجو بیشتر از سایرین به فشار عصبی، افسردگی، اضطراب و اثرات تروما دچار می شوند. آزانس های مسئول اسکان مهاجرین تازه وارد و مراکز سلامت روان محلی خدمات حمایتی را به مهاجرینی که با این چالش ها روبرو هستند ارائه می نمایند اما بیشتر منابع موجود بدون توجه به واقعیت های منحصر به فرد و ویژه جمعیت مهاجرین طراحی شده اند.

بعضی از تازه واردان ممکن است نسبت به خدمات بسیاری که فراروی آنها قرار گرفته است ناآگاه باشند در حالیکه سایر مهاجرین ممکن است تمایلی به استفاده از این خدمات نداشته باشند. این برنامه تازه میخواهد این خلاء را پر کند. برنامه مزبور که در آگوستی که پشت سر ذاشتیم افتتاح و شروع به کار نموده است طیف وسیعی از خدمات مربوط به سلامت روان را ارائه می نماید از جمله: ارزیابی سلامت جسم، مشاوره و روان درمانی، ارتقای سلامت و رفاه، مشاوره خانواده و نیز خدمات مربوط به تروما.

بخش مهمی از این برنامه ایجاد فضایی امن و پذیرا برای ارائه خدمات است. برای اطمینان از ارائه خدمات به زبان مادری متقاضیان، از مترجمین یاری گرفته می گردد و خدمات در فضایی به آنها ارائه می گردد که برای آنها آشناست. بعلاوه راه های گوناگون توصیف تجربه سلامت روان و نیز برآورده شدن نیازهای مذهبی و معنوی متقاضیان در نظر گرفته می گردد. این برنامه با این ذهنیت شکل گرفته است که مهاجران طیف وسیعی از افراد مختلف را تشکیل می دهند و هر کدام از آنها به شیوه خاص خود با استرس و فشار روبرو می گردد.

بدین منظور آگاهی از تفاوت های فرهنگی در ارائه خدمات سلامت روان نقشی کلیدی ایفا می نماید. این برنامه تا سقف سه سال تامین بودجه شده است و این امکان وجود دارد که تا دو سال دیگر هم تمدید گردد. از این رو بخشی از این برنامه بر ایجاد ظرفیت جوامع مهاجران در پاسخ به نیازهای تازه واردان و حصول اطمینان از مورد حمایت قرار گرفتن آنها پس از اتمام دوره خدمات متمرکز است.

لازم به ذکر است در حال حاضر 7.2 میلیون مهاجر در کانادا زندگی می نمایند و انتظار می رود که این رقم تا سال 2036 دو برابر گردد و از این رو درک اهمیت سلامت جسم و روان تمام تازه واردان اهمیت فزاینده ای می یابد. برنامه رفاه و سلامت تازه واردان - Newcomers Health and Well-Being Program - نشان می دهد که دولت ها و سازمان های محلی خود را وقف این نموده اند که تمام افرادی که در کانادا زندگی می نمایند به خدمات با کیفیت و برابر در زمینه سلامت روان دسترسی داشته باشند تا زندگی های غنی، معنادار و موفقی را داشته باشند.

منبع: ویزا موندیال
انتشار: 24 آذر 1400 بروزرسانی: 24 آذر 1400 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 1341

به "تور کانادا: سلامت روان مهاجرین مهم است، خبر کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور کانادا: سلامت روان مهاجرین مهم است، خبر کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید