رئیس حزب مردم پاکستان خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد

به گزارش اخبار مشروح، رئیس حزب مردم ضمن سخنرانی برای مردم شهر راولپندی دولت پاکستان را ناکام خوانده و تاکید نمود در سال آینده انتخابات فراگیر برگزار خواهد شد.

رئیس حزب مردم پاکستان خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران به نقل از داون نیوز، بلاول بوتو زداری همزمان با فرا رسیدن بیست و یکمین سالگرد ترور بی نظیر بوتو مادرش در نقطه ای که او به قتل رسیده بود حاضر شده و ضمن سخنرانی خود گفت: مادرم برای پیشرفت و آبادانی کشور جان خود را از دست داد.

بلاول بوتو گفت: دولت عمران خان در پیشبرد اهداف خود ناکام مانده است و کشور نمی تواند با برنامه ریزی غیر شفاف دولت پیش برود.

رئیس حزب مردم در حالی که تنها یک سال از عمر سیاسی دولت اسلام آباد گذشته تاکید نمود: مردم نمی توانند به این دولت اعتماد نمایند و در امسال میلادی باید انتخابات زودهنگام برگزار گردد.

وی گفت: دولت آینده پاکستان باید با یک انتخابات سالم و شفاف تعیین گردد زیرا ما به نتایج انتخابات پیشین مشکوک هستیم.

بلاول بوتو ضمن یادآوری پیشنیه حزب مردم گفت: بزرگان حزب ازجمله ذوالفقار علی بوتو و بی نظیربوتو خون خود را برای توسعه و آبادانی کشور هدیه نموده اند و ما اجازه نمی دهیم حاصل زحمات آنها نابود گردد.

فردوس عاشق اعوان مشاور اطلاع رسانی نخست وزیر پاکستان با واکنش به ادعاهای بلاول تاکید نمود: انتخابات پاکستان در سال 2023 برگزار خواهد شد و پیش از این انتخاباتی در کشور نخواهیم داشت.

وی اضافه نمود: انتخابات داخلی حزب مردم خود نشان دهنده دیکتاتوری مطلق است و بلاول حق ندارد انتخابات کشور را زیر سوال ببرد.

لازم به ذکر است بی نظیر بوتو بزرگترین سیاستمدار زن پاکستانی بود که در سال 2007 به طرزی مشکوک ترور شد و تا به امروز معمای قتل او حل نشده باقی مانده است.

.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 28 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: spikenews.ir شناسه مطلب: 152

به "رئیس حزب مردم پاکستان خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رئیس حزب مردم پاکستان خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید