توضیحات باشگاه استقلال در مورد 3 پرونده خارجی این باشگاه
به گزارش اخبار مشروح، به گزارش خبرنگاران، باشگاه استقلال با انتشار یک بیانیه آخرین اطلاعات مربوط به پرونده بازیکنان و مربیان خارجی را بیان نمود. در این بیانیه آمده است:

در روزهای اخیر اخبار مختلفی در مورد پرونده های وینفرد شفر، بویان نایدنوف و ایسما در رسانه های مختلف منتشر شده است که در ادامه منجر به تحلیل ها و حدس های مختلف هم شده است.
این شائبه ها منجر به انتشار اخباری مبنی بر محرومیت و کسر امتیاز از استقلال هم شده که با شانتاژ بعضی بدخواهان استقلال منجر به ایجاد نگرانی هایی برای طرفداران عزیز شده است.
در همین رابطه باشگاه استقلال جهت تنویر افکار عمومی و بیان شفاف واقعیت قردادهای مورد اشاره، مطالبی را به توضیح زیر بیان می نماید.
* پرونده ایسما
ایسما مهاجم فصل گذشته تیم استقلال، در ابتدای فصل جاری این تیم را ترک کرد. باشگاه استقلال باید مبلغ صد هزار دلار به باشگاه پاختاکور جهت این انتقال پرداخت می کرد که این اتفاق رخ نداده است.
باشگاه پاختاکور در فصل گذشته 100 هزار دلار بابت انتقال ایسما به استقلال از این باشگاه مطالبه کرد، مطالباتی که باشگاه در سال گذشته و در دو بخش 50 هزار دلاری باید پرداخت می کرد اما این اتفاق رخ نداده است.
مجددا در سال گذشته از سوی باشگاه استقلال به باشگاه پاختاکور اعلام شد که با توجه به بدهی پرداخت نشده، یک قرارداد جدید امضا شود و به ازای هر 50 هزار دلار، در صورت دیرکرد حتی یک روزه در سررسید پرداختی های جدید، باشگاه استقلال 25 هزار دلار خسارت به باشگاه پاختاکور پرداخت کند.
متاسفانه الحاقیه فوق با امضای مدیرعامل وقت باشگاه استقلال به قرارداد اضافه شده است و با توجه به اینکه باشگاه در سال گذشته این موارد را در قالب قراردادی متعهد شده، دیگر پاسخی از سوی باشگاه استقلال به پاختاکور و فیفا قبول نخواهد شد.
به همین دلیل باشگاه پاختاکور با ارسال نامه جدید در تاریخ 3 خرداد 99 و ارائه شکایتی به فیفا خواهان مطالبات و غرامت مربوطه شد.
خاطر نشان می شود که نامه مذکور مبنی بر محرومیت باشگاه نیست و حداقل یک ماه زمان تشکیل دادگاه، یک هفته زمان صدور حکم و یک ماه زمان اعتراض به حکم وجود دارد و مسئولین باشگاه استقلال به دنبال حل این مسئله تا قبل از ایجاد هرگونه تهدید علیه آبی ها هستند.
* پرونده بویان نایدنوف
بویان نایدنوف هافبک استقلال در فصل 96-97 بود که در جابجایی زمستانی به استقلال آمد و در سرانجام فصل از این تیم جدا شد.
بعد از شکایت بویان رای فیفا در شهریور 98 صادر و باشگاه استقلال به پرداخت 293 هزار دلار به همراه سود سالانه 5 درصد روزشمار محکوم شد. در ادامه باشگاه به این رای اعتراض کرد و موضوع را برای رسیدگی به دادگاه CAS برد.
باشگاه در تاریخ 19 اسفند 98 از دادگاه CAS درخواست کرد که مهلت پرداخت هزینه دادرسی بیشتر شود که با این درخواست موافقت و مهلت جدید برای پرداخت 24 هزار فرانک سوئیس تا تاریخ 5 فروردین 99 تمدید می شود که باز هم این مبلغ در تاریخ مقرر پرداخت نشده و در نتیجه رای صادر شده قطعی و لازم الاجرا شده است.
طبق همان رای به باشگاه اعلام شده که از زمان اعلام شاره حساب به باشگاه از طرف بویان، 45 روز مهلت جهت پرداخت بدهی وجود دارد و در ادامه باشگاه با محرومیت از 3 پنجره جابجاییی روبه رو خواهد بود که البته این محرومیت بلافاصله پس از پرداخت مبلغ برطرف خواهد شد.
بویان در تاریخ 8 اردیبهشت به باشگاه شماره حسابش را اظهار داشت. باشگاه در این خصوص چندین بار سعی کرد با بویان توافقی برای پرداخت مطالبات داشته باشد که او نیز به دلیل بد قولی های مکرر مدیران قبلی هرگونه توافق را رد نموده است. با این حال وکیل او در جریان مکاتبات باشگاه با فیفا جهت پرداخت بخش عمده مطالباتش به وسیله فیفا قرار گرفته است. او به باشگاه استقلال اعلام نموده که فعلا عدم دریافت پول را به فیفا اعلام نمی نماید تا باشگاه با محرومیت روبرو نشود. البته با توجه به آغاز پنجره جابجاییی از حدود یک ماه و نیم دیگر، باشگاه استقلال قطعا تا آن موقع پول بویان را پرداخت خواهند کرد.
* پرونده وینفرد شفر
وینفرد شفر سرمربی آلمانی سابق تیم استقلال، در اواخر فصل گذشته از سمت خود برکنار شد.
با شکایت او و رسیدگی های اجرا شده، در تاریخ 12 اسفند رای فیفا صادر و باشگاه استقلال به پرداخت مبلغ 322 هزار و پانصد هزار دلار به همراه سود سالانه 5 درصد روزشمار به عنوان حقوق عقب افتاده و نیز مبلغ 232 هزار و پانصد هزار دلار به عنوان غرامت به همراه سود سالانه 5 درصد روزشمار محکوم شده است که در کل مبلغ 555 هزار دلار به همراه سود را شامل می شود که تا تاریخ 13 فروردین باشگاه استقلال مهلت پرداخت این پول را داشته است.
با توجه به پرداخت نشدن این پول و البته شکل ندریافت یک توافق، در تاریخ 20 خرداد نامه ای از فیفا به باشگاه ارسال و اعلام شد که به دلیل عدم پرداخت رای صادر شده توسط کمیته مشخص شرایط بازیکنان فیفا، موارد جهت طرح در کمیته انضباطی فیفا که در تاریخ 16 تیر برگزار می شود، ارسال می شود.
در این خصوص نیز تا امروز (دوشنبه) فرصت ارسال جواب به فیفا وجود داشته که نامه ای در این خصوص تنظیم و به فیفا ارسال شده است که در آن با استناد به شرایط خاص ناشی از بیماری کورونا، از فیفا درخواست شده که 120 روز به باشگاه مهلت داده شود تا بتواند به تعهدات خود عمل نماید.
در این مورد نیز رویه عادی و قبلی پرونده ها به صورتی بوده که بدون در نظر دریافت شرایط خاص نیز پس از صدور رای کمیته انضباطی فیفا، بازه زمانی 30 روزه جهت انجام تعهدات داده می شود و با توجه به مدت باقی مانده تا صدور رای این کمیته، حدودا 2 ماه برای پرداخت به شفر زمان وجود خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری مهر